2
Evropske lige

FOTO: ASCOLI CALCIO 1898

POLICIJA PODNELA PRIJAVU PROTIV FUDBALERA: Ninković ponovo prekršio mere samoizolacije, doveo devojku u hotel…

Objavljeno: 20.03.20 u 11:27

Vezista Askolija prekršio je meru obavezne samoizolacije, nakon povratka iz Italije.

Kako prenosi list Kurir, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da u redovnom postupku podnese krivičnu prijavu protiv Nikole Ninkovića.

Ninkoviću je od strane državnih organa predočeno da mora u narednom periodu da ostane u karantinu, jer se vratio iz rizičnog područja, a za adresu boravka u prestonici, on je prijavio jedan hotel. Kako prenose izvori pomenutog lista, kada su policajci tokom jučerašnjeg dana došli u proveru, u njegovoj sobi zatekli su i devojku.

Njoj je takođe odmah izdata mera samoizolacije, u njenom stanu, a fudbaleru je predočeno da će tužilaštvo protiv njega podenti protiv njega prijavu i da rizikuje mnogo teže sankcije, ukoliko ponovo prekorači mere samoizolacije. Policajci su razgovarali i sa zaposlenima u pomenutom hotelu, koji je rečeno da u narednom periodu ne dozvole posete u sobu fudbalera.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter