2
Evropske lige

PLEMENIT ČIN STEVANA JOVETIĆA: Napadač donirao novac za borbu protiv korone

Objavljeno: 20.03.20 u 09:57

Nakon predsednika Mornara Đorđija Pavićevića, te fudbalera Stefana Savića i Luke Đorđevića, sada je reagovao i as Monaka.

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić donirao je 50.0000 evra za borbu protiv korona virusa.

On je istakao da prati dešavanja u domovini i iskazao divljenje lekarima, medicinskom osoblju i građanima Crne Gore.

– Uvaženi članovi Nacionalnog koordinacionog tela, ovih dana moja porodica i ja bez treptaja pratimo dešavanja u našoj Crnoj Gori. Dozvolite mi da iskažem divljenje prvenstveno lekarima i medicinskom osoblju, a onda svim našim divnim i ponosnim građanima Crne Gore, koji u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvek krasilo kada je teško: odmerenost, doslednost i solidarnost, pokazuju snagu našeg zajedništva i spremnost da svi igramo za nacionalni tim. Proći će i ovo. Radovaćemo se brzo, zajednički! U sportu i u životu. Čast mi je da, pridružujući se brojnim ljudima dobre volje i prijateljima naše države, u zajednički fond uplatim 50.000 evra, u nadi da se brzo gledamo u mojoj, ponosnoj Crnoj Gori. Sportski pozdrav i ‘Ostani doma – poručio je Jovetić.

Iz Vlade Crne Gore zahvalili su se napadaču na ovom gestu, a u ovoj zemlji do sada je registrovano 13 slučajeva Covid-19 virusa.

0
0

2 Komentara

  1. Vidim i ovi nasi pomazu kad bi se zajebavali,koliko ih ima da su svi kupili po jedan respirator od dvadeset hiljada evra koja bi to pomoc bila

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter