0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MOGAO BI DA OSTANE NA MARAKNI: Zvezdinom golmanu „visi“ transfer u Bugarsku

Objavljeno: 20.03.20 u 15:21

Razlog svega je visina plate.

Kako prenose bugarski mediji, Levski iz Sofije razmišlja da raskine predugovor potpisan s golmanom Crvene zvezde Zoranom Popovićem.

Čelnici Levskog na ovakav korak odlučili su se zbog neizvesne finansijske pozicije kluba u budućnosti, izazvane virusom korona. Navodno, rezervni čuvar mreže srpskog šampiona bi u novom klubu primao godišnje preko sto hiljada erva, što je u ovom trenutku previše za njih.

Popović je iskoristio mogućnost da šest meseci pre isteka ugovor s Crvenom zvezdom (30.6.2020.) potpiše za drugi klub, a na Levskom je sada da ispregovara umanjenje plate s Srbinom ili raskine ugovor, jer ovaj klub namerava da za sledeću sezonu smanji budžet i šansu da reprezetntativcu te zemlje Georgijevu.

Popović je došao na Marakanu leta 2018. godine, a do sada je branio na samo 18 utakmica. Prethodne je u karijeri nastupao za norveški Bodo i Voždovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter