1
Domaći fudbal

VUČIĆ O FUDBALERIMA MILIONERIMA: E, pa momci, ne možete sve! Životi našeg naroda su preči od vaših miliona!

Objavljeno: 19.03.20 u 18:40

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u 18 časova se obratio javnosti rečima da država kreće na oštrije mere kako bi se zaustavila epidemija korona virusa.

Najvažnija stavka obraćanja predsednika Aleksandra Vučića jeste da su od sutra svi granični prelazi zatvoreni i da je starijm od 65 totalno zabranjeno kretanje. Predsednik se osvrnuo i na milionere fudbalere koji su stigli i prekršili odredbu od samoizolaciji (Luki Joviću i Nikoli Ninkoviću).

– Ne mogu da razumem ove mladiće koji su milioneri koji misle da mogu sve. E, pa momci ne možete sve. Veliko poštovanje za vas, hvala vam za sve, samo nama su životi naših najstarijih, ali i svih drugih ljudi preči od vaših miliona i svega drugog. Moraju da se poštuju zakoni, svi koji ne budu poštovali zakone biće oštro kažnjeni – poručio je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Potom  je usledilo i pitanje novinara vezano direktno za Luku Jovića.

– Najlakše je kažnjavati, ali verujem da se ta dva mladića kaju. Prijave su podnete. Trenutno su u izolaciji, jedan je u stanu, drugi u svom hotelu. Ako pokušaju da izađu biće uhapšeni. Dobri su to momci, verujem da će poštovati, ne treba se iživljavati na njima. Moja poruka je ista za sve, zakon je jednak za milioneri i obične ljude – poručio je predsednik Aleksandar Vučić.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter