0
Evropske lige

PRODUŽENA PAUZA: U Engleskoj će se igrati i u julu!

Objavljeno: 19.03.20 u 15:16

Nakon sastanka održanog jutros kome su prisustvovali predstavnici FS Engleske i Fudbalskih liga Engleske odlučeno je da se suspenzija produži.

Umesto planiranog fudbala od 4. aprila doneta je odluka da se lopta neće zakotrljati u Engleskoj do 30. aprila. Lige će se nastaviti, kada se za tako nečim stvore uslovi. Dogovoreno je na sastanku.

Ono što bi moglo u teoriji da se dogodi jeste da sezona u Engleskoj traje u vremenu kada otpočnu mečevi evropskih takmičenja.

Jedinstveni smo u posvećenosti i pronalaženju načina da lige budu privedene kraju na regularan način. U teškim smo vremenima i naše misli su sa ljudima pogođenim virusom COVID-19. Kolektivno smo podržali odlaganje Euro 2020. kako bi se stvorio prostor u kalendaru da se završe domaća takmičenja i odrede timovi koji će ići u Evropu naredne sezone – saopšteno je nakon sastanka.

FOTO: NIKE FOOTBALL

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter