0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

O JOVIĆU SVI GOVORE, SAMO REAL ĆUTI: Evo šta ‘kraljevski klub’ čeka…

Objavljeno: 19.03.20 u 17:02

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić otvorila je Pandorinu kutiju juče na konferenciji za novinare kada je pomenula fudbalera milionera koji je stigao u Beograd i ne poštuje odredbu o izolaciji.

Kako je Luka Jović juče stigao u Beograd privatnim avionom odmah je bilo jasno o kome je reč. Fudbaler se danas pravdao time da je izašao samo da bi otišao do apoteke, ali mu preti krivična prijava. Ako ponovi neposlušnost preti mu i kazna zatvora.

Sve ove vesti prenela je i španska ‘Marka’ koja je potvrdila da je Real dopustio Srbinu da se vrati u domovinu i bude sa sinom. Do sada se samo ‘kraljevski klub’ nije oglašavao, a sada je poznato i da li će to uraditi.

Kako javljaju mediji u Španiji, Real čeka zvaničnu reakciju Republike Srbije. Ako država bude krivično gonila Luku Jovića zbiog kršenja izolacije i karantina, Real Madrid će takođe pokrenuti postupak. . Međutim, dok ne dođe zvanična potvrda od srpskih organa da je Jović nije poštovao samoizolaciju, on je ’čist’ i nije prekršio nikakvo pravilo jer je imao dozvolu za odlazak u Beograd.

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter