0
Domaći fudbal

FOTO: ASCOLI CALCIO 1898

NIKOLA NINKOVIĆ: Nije se desilo nikakvo hapšenje, pazim šta radim, biće tužbi!

Objavljeno: 19.03.20 u 18:15

Posle Luke Jovića oglasio se i nekadašnji fudbaler Partizana, a sada član Askolija Nikola Ninković.

On je istakao da nikakvog hapšenja nije bilo i da razmišlja da podnese tužbe protiv svih medija koji su tu vest preneli. Evo šta je popularni Džigi rekao:

– Nastao je totalni haos, vrlo sam nervozan zbog svega što se desilo. Novinari su mi zvali oca i uplitali u sve ovo. Ovde se radi o meni, iako je sve neistina, a ne o njemu ili mojoj porodici. Nije se desilo nikakvo hapšenje, niti bilo šta blizu toga – što je velika glupost. Ne znam odakle ljudima takve informacije i ideje. Veoma je problematična situacija u državi i pazim šta radim, ali ozbiljno razmišljam da tužim sve koje sire neistine. – Nisam bio uhapšen, u samoizolaciji sam i policija me non stop proverava. Sve je u redu, ostalo mi je da izolovan budem još pet, ili šest dana nakon čega ću se normalno kretati. Za mene važi isto kao i za druge koji su doputovali u Srbiju i ne vidim razlog zbog čega se sve ovo radi. Stvarno je previše, od 11. marta sam u samoizolaciji i sve je u najboljem redu, kako što se mog zdravlja tiče – tako i drugih stvari. Protokol je jasan, poštujem ga i nemam probleme – rekao je za ‘Blic’, Nikola Ninković.

Od sutra će u Srbiju biti zabranjen ulazak na svim graničnim prelazima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter