0
Evropske lige

FOTO: Heineken

KRUNA ODLIČNE SEZONE: Dva francuska tima žele srpskog reprezentativca!

Objavljeno: 19.03.20 u 10:27

Dolazak u Rems pokazao se kao pogodak, a otkupna klauzula iznosi deset miliona evra!

Brani penale, obara rekorde, ne prima golove i mesecima unazad Predrag Rajković je jedan od najboljih igrača Remsa, ali takođe, statistički je jedan od najboljih evropskih golmana. Na čak osam mečeva nije primio gol.

‘ODBRANI GA RAJKO’: Rajković skinuo penal, doneo pobedu svom timu i ušao u društvo najboljih golmana (VIDEO)

Kako saznaje HotSport počelo je interesovanje klubova za srpskog golmana. Pored Nice iz poverljivih izvora, Rajković je đelja giganka iz Liona. Učesnik Lige šampiona spreman je da otkupi Rajkovića i spominje se da je njegova otkupna klauzula 10.000.000 evra, što je duplo više nego što ga je klub platio Makabiju prethodnog leta.

DRAMA SRPSKOG GOLMANA: Predragu Rajkoviću lopovi upali u kuću, supruga Ana ih zatekla u toku krađe!

Ove sezone za Rems je u svim takmičenjima (prvenstvo, kup, Liga kup) upisao 30 mečeva i ispred gola je proveo 2700 minuta. Forma Rajkovića obradovala je i selektora ‘orlova’ Ljubišu Tumbakovića pred baraž sa Norveškom koji će zbog koronavirusa biti odigran juna.

Rajković je igrač kome uspesi nisu strani, u omladinskoj konkurenciji osvojio je Evropsko i Svetsko prvenstvo, a u dresu seniorske reprezentacije Srbije odigrao je 13 utakmica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fabregas i komšije u doba Korone! #Korona #Corona #Fabregas

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Heineken

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter