1
Evropske lige

JOVIĆ NASLOVNA VEST ‘MARKE’: Srpska policija podnela prijavu protiv Jovića, Madrid je napustio…

Objavljeno: 19.03.20 u 16:05

Luka Jović je prekršio izolaciju u Beogradu zbog čega je premijerka Srbije Ana Brnabić najavila krivičnu prijavu.

Srpski napadač iz redova Real Madrida prekršio je odredbu Vlade Republike Srbije vezanu za suzbijanje korona virusa u vanrednom stanju. On je došao iz grada žarišta korona virusa i umesto da bude u samoizolaciji, on je odlučio da malo prošeta. Danas se branio izjavom da je izašao do apoteke, ali neće moći da izbegne krivičnu prijavu. Ako isto ‘delo’ ponovo i napusti izolaciju preti mu zatvorska kazna.

Tu vest kao udarnu prenela je prestižna ‘Marka’. Međutim, Španci objašnjavaju da je Real Madrid dozvolio igračima da napuste karantin u Madridu, a da je Luka Jović kao razlog naveo želju da provede što više vremena sa porodicom, to jest sinom.

Jović je danas „okačio stori“ sa fotografijom ispred privatnog aviona i porukom da je uz dozvolu lekarskog tima Reala, po ličnom zahtevu u medicinske svrhe, otputovao u Beograd u karantin u svom domu“.

Sada ‘Marka’ javlja da je predsednica Vlade Srbije držala konferenciju za novinare na kojoj je Luka Jović između redova bio jedna od tema. Videćemo hoće li srpski napadač stvarno biti kažnjen ili je ovo samo bilo upozorenje…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter