0
Evropske lige

HAOS U ITALIJI: Lotito i Laurentis traže nastavak treninga, a ljudima u Atalanti se ne živi!

Objavljeno: 19.03.20 u 22:30

Korona virus hara Italijom, a dok se ljudi bore za živote, pojedini vlasnici klubova razmišljaju samo o fudbalu.

Lacio je najavio da bi od ponedeljka mogao da nastavi sa treninzima u svom kampu. Želju Klaudija Lotita podržao je prvi čovek Napolija Aurelio de Laurentis. Ostali klubovi su protiv, oni su mišljenja da bi svi trebalo da krenu sa treninzima u isto vreme kako bi u nastavak sezone ušli svi podjednako spremni.

Ali, kako? Nije situacija u svim delovima Italije ista. Najveća kriza je u Bergamu gde ljude više nemaju gde da sahrane, te ih vojnim kamionima prebacuju u Modenu i Bolonju da ih kremiraju. Posebno brine podatak da je u Italiji sada više mrtvih nego u Kini.

Zanimljivo da je sa treninzima razmišljala da nastavi i Breša, iako je ovaj grad posle Bergama i Milana najžešće pogođen korona virusom.

U Italiji je sve više zaraženih korona virusom i pandemija ne jenjava. Do sada je obolelo oko 33.190 ljudi. U Lombardiji je do sada preminulo 2.168 pacijenata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter