Najveće žarište korona virusa u Evropi je u Italiji gde je enormno veliki broj zaraženih i umrlih osoba.

Lekari se bore sa zloćudnom bolesti, ljudi su u karantinima, baš kao i sportisti. Italija je stala, a svi čekaju vest o pobedi nad korona virusom i povratku u normalan život. Prve naznake su tu.


Kako javlja dopisnik ‘MocartSporta’ sa ‘čizme’, prve prognoze su da bi Serija A mogla da se nastavi već 25. aprila. Da je to moguć scenario govori odluka Lacija da igrače već od ponedeljka okupi u svom trening centru ‘Formelu’.

‘Korijere delo Sport’ javlja i da je Inter definitivno odustao od borbe za titulu i da će se ‘neroauzuri’ posle pauze (ako do njenog kraja dođe) prešaltati na borbu za trofej u Ligi Evrope.

‘Gazeta delo sport’ se bavi odlaganjem evropskog prvenstva, ali i mogućim kalendarom Serije A, Lige šampiona i Lige Evrope, jer će se po svemu dve sezone spojiti, te će u toku finala ove sezone ‘elitnog’ takmičenja, već biti održan žreb za kvalfiakcije novog izdanja.

‘Korijere delo sport’ se bavi i temom Maura Ikardija koji navodno neće ostati u PSŽ-u, već želi da se vrati nazad u Inter, ali da li tamo ima mesta pored sjajnog Romelua Lukakua i Laurita Martineza.