0
Domaći fudbal

OČEKIVANA ODLUKA: Za danas zakazan žreb Kupa Srbije, ali…

Objavljeno: 18.03.20 u 10:55

Ako se nastavi prvenstvo uslediće i mečevi u drugom domaćem takmičenju koje je stiglo do četvrtfinala.

Igrači su na prinudnom odmoru, fudbal je zbog korona virusa zaustavljen u Srbiji, a zvanično je odložen žreb za četvrtfinale Kupa Srbije koji je trbalo danas da se održi. Jasno je da nema okupljanja i da će sledeci koraci uslediti kada se steknu uslovi za igranje utakmica. Prema ranije utvrđenom kalendaru mečevi je trebalo igrati 8. aprila.

Plasman među osam ekipa prošle godine su obezbedili Radnik (Surdulica), Inđija, Radnički (Nis), Crvena zvezda, Vojvodina, Mladost (Lučani) i pre sedam dana Partizan. Klub iz Humske je poslednje tri sezone osvajao trofej u drugom domaćem takmičenju, a ostaje da se vide sledeći koraci u bliskoj budućnosti, bar su takve procene stručnjaka i UEFA.

Podsetimo, 1999. godine kada je prvenstvo prekinuto usled napada NATO na SR Jugoslaviju, takmičenje u Kupu nastavljeno je u junu. Crvena zvezda je u finalu pobedila Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter