0
Evropske lige

FOTO: AC Milan

ČEKALO SE DA IZDOMINIRA: Ako virus neće na Zlatana, hoće Zlatan na virus!

Objavljeno: 18.03.20 u 15:23

Kontroverzni napadač Zlatan Ibrahimović oglasio se povodom pandemije korona virusa i najavio veliku borbu.

Dugo ga nije bilo, a čim se oglasio Zlatan Ibrahimović je napravio veliku stvar. Šveđanin se uključio u borbu protiv korona virusa i organizovao je humanitarnu akciju. Posle svega pola dana prikupljeno je oko 110 hiljada evra. Sav novac će biti iskorišćen za kupovinu maski, rukavica, zaštitinih odela, dezinfekcionih sredstava, respiratora, monitora i ostale hitno potrebne opreme… Na adresi www.gofundme.com/f/kick-the-virus-away, svi ljudi dobre volje mogu da uplate sredstva koja će biti prikazana pod njihovim imenom i prezimenom.

Zlatan Ibrahimović se oglasio i poslao jasnu poruku Italijanima:

– Italija je meni mnogo dala. Sada ja želim da vratim zemlji koju mnogo volim. U saradnji sa ljudima iz mog okruženja sam odlučio da pokrenem skupljanje finansijskih sredstava za Humanitas bolnice i sa iskoristim moj uticaj da raširim poruku. U ozbiljnom smo problemu i moramo da se udružimo i da pružimo konkretniju pomoć od video poruke. Računam na velikodušnost mojih kolega, ali i od svih profesionalnih sportista i svih onih koji malom i velikom donacijom u zavisnosti od sopstvenih mogućnosti, žele da pomognu u ratu protiv ovog virusa. Svi zajedno zaista možemo da budemo od velike pomoći bolnicama, lekarima i sestrama koji svakodnevno rade na spašavanju života. Danas svi moramo da budemo uz njih. Hajde da sredimo ovaj koronavirus i dobijemo ovu utakmicu! Ako virus neće da krene na Zlatana, Zlatan kreće na virus – poručio je Ibrakadabra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter