0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

BIBRAS NATHO: Jedva čekam da vidim ‘Zemunelo’!

Objavljeno: 18.03.20 u 11:45

Izraelac Bibras Natho javio se navijačima Partizana iz kućnog karantina sa rečima nade da će uskoro u ‘Zemunelo’.

Fudbal u Srbiji je prekinut. Stranim fudbalerima zabranjeno je da napuste Srbiju. Sede u karanitnu u svojim kućama i individualno treniraju. ‘Grobarima’ se iz toplog doma javio Izraelac Bibras Natho.

– Po ceo dan smo kod kuće. Nije lako, ali situacija je ozbiljna, potrebno je da slušamo naređenja i provodimo vreme zajedno sa porodicom. Vreme prekrajamo tako što se bavimo sportom. Deca, supruga i ja igramo fudbal, košarku i tenis, pokušavamo da uživamo dok smo na okupu. Mališani pohađaju školu, ja treniram u kućnim uslovima. Nismo često u prilici da budemo jedni uz druge, tako da je s jedne strane dobro što smo zajedno, ali nije baš lako ne izlaziti napolje sve vreme – istakao je Izraelac.

Fenomenalnom vezisti nedostaju treninzi i jedva čeka da se vrati u ‘Zemunelo’.

– Nedostaje me dnevna rutna, treninzi, odlasci na Teleoptik, viđanje sa saigračima i zaposlenima, ali moramo da ostanemo kućama i treniramo sami. Trudim se da kondiciju održim što bolje umem, nadam se da će se ovo što pre okončati, kako bismo opet mogli da se okupimo u „Zemunelu“. Verujem da će pandemija utihnuti, kako bismo mogli da okončamo ovu sezonu i da se spremimo za narednu.

Bibras Natho je govorio o odlaganju EP, njegov Izrael je potencijalni rival Srbije u finalu baraža.

– Odluka da se EURO prebaci za narednu godinu je ispravna. Sad nije vreme, ne bismo bili spremni za utakmice – istakao je Natho.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter