0
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

SMANJENE RIZIKA: U Partizanu rade pod maskama, stranci ostaju u Beogradu

Objavljeno: 17.03.20 u 12:35

„Pojedini zaposleni rade od kuće, a stranci ne smeju da napuštaju Beograd“, kaže generalni direktor Miloš Vazura.

Ekipa Partizana je dobila „odmor“ u novim uslovima i sa preporukama da budu u kućnoj izolaciji zbog korona virusa, te da u takvim uslovima odrade pojedine treninge. Uglavnom su to vežbe snage bez prethodnog trčanja napolju, dok su operativci u kancelarijama u Humskoj.

– Radimo pod maskama kako bi se rizik smanjio na minimum. Smanjen je broj zaposlenih i svi preko 60 godina i oni koji imaju malu decu, ne dolaze na posao, već neke stvari se odrađuju od kuće, kako bi sve funkcionisalo – kaže generalni direktor Miloš Vazura.

Neki potezi se vuku u novim uslovima.

– Jasno je da stranici: Sadik, Suma, Asano i Natho, ne mogu da napuštaju Beograd, a mi kao i uvek činimo sve da se oni osećaju kao kod kuce. Obaviću sa njima razgovore.

Očekivanja su da posle „raspusta“ nastavi sezona.

– Čekamo da vidimo šta će da kaže Savez. U stalnom smo kontaktu sa Jovanom Šurbatovićem, a videćemo, šta će reći i iz UEFA – rekao je na kraju Vazura.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter