2
Domaći fudbal

POŠTOVANJE PRAVILA: Predsednik Zvezde u karantinu, klub funkcioniše u vanrednim uslovima

Objavljeno: 17.03.20 u 11:36

„Poslovi se odrađuju od kuće i sve je svedeno na administraciju i odgovorne službe“, jasan je prvi čovek šampiona Srbije.

Igrači Crvene zvezde su od subote uveče posle pobede nad Napretkom poslati na „prinudni odmor“ uz određena upustva da budu kod kuće, a nova pravila do tančina poštuje predsednik Svetozar Mijailović. Prvi čovek šampiona Srbije je u karantinu u svom stanu na Novom Beogradu.

– Sve je organizovano da ne izlazim. Poštovanje odluka je svima u interesu, a klub funkcioniše i uglavnom su to administrativni poslovi i odgovorne sluzbe, kaže Mijailović.

Pre rastanka, sa igračkim kadrom odrzan je sastanak.

– Niko nije želeo da dođe do prekida prvenstva, ali je takva situacija. Momci su svesni situacije i videcemo, šta će se dalje dešavati, u nadi da će pauza proći i će se sve vratiti u normalne tokove.

Određeni poslovi u Ljutice Bogdana nisu prekinuti.

– U pitanju su neka sređivanja stadiona, koja su neophodna i ona se bez problema odvijaju napolju – zaključio je na kraju Mijailović.

0
0

2 Komentara

  1. Baš me živo interesuje odakle ti podatak da je Sveta Mijajlović bio nosilac lokalne štafete i predsednik SSO Novi Beograd?! Na slici se tačno iza Svete vidi, da se na polici nalazi ikona Sv. velikomučenika Georgija, koji je verovatno njegova krsna slava! Kakve veze imaju krsna slava i lokalna štafeta?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jest da je vanredno stanje, ali Sveta može mirno da spava! Barem će se malo odmoriti od napornog rada. Nije lako biti dekor, ikebana za svih onih stotinak “kapitalaca”, koje je Zvezda dovela u poslednje vreme! Treba se slikavati za medije, pa tu su blicevi i sva ona egzaltiranost dobro obavljenim poslom. A, Zvezda je zaista obavila dobar posao sa setom “kapitalaca”, iz prošle sezone! Setimo se samo izvanrednih Žandera, Kanjasa, Van la Paru, Tomanea i Sonoga! Sjajan posao! Pa, i ovaj poslednji potez sa produženjem ugovora sa sjajnim 33-godišnjim Benom, je posao veka! Sjajnog Bena niko živi nije hteo u svetu, ali tu je bila Zvezda! Osetila je Zvezda da Ben na majstorski način postiže golove iz peterca (kada ga niko ne pazi). Najsvežiji primer, su nedavne utakmice protiv Inđije i Mačve! Ben ih je tada sam rasturio sjajnim potezima, kada je ostajao sam u petercu jer su defanzivci Inđije i Mačve uzeli tajm-aut! Drago mi je što je “kapitalac” Ben produžio ugovor, ali treba produžiti ugovor sa Benom na još 5 godina! Sada je najveća odgovornost na Sveti (Mijajloviću), bivšem lokalnom nosiocu štafete i predsedniku Saveza Sociajalističke Omladine u Opštini Novi Beograd, da sredi ovaj posao oko produženja ugovora sa Benom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter