0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

I DALJE JE MAJSTOR: Nekadašnji napadač Partizana zapalio društvene mreže pimplovanjem toalet papira (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.20 u 14:51

Zabava u vreme karantina.

Usled pandemije virusa korona brojni sportisti zatvoreni su kod kuće, pa na razne, duhovite načine pokušavaju da prekrate vreme.

Tako je trend među fudbalerima postalo pimplovanje toalet papira, a ovaj izazov nije zaobišao ni nekadašnjeg napadača Partizana. Bivši fudbaler Andrija Delibašić, podelio je sa pratiocima na Tviteru video snimak, iz kojeg se može videti da ga i dalje noge „slušaju“, samo što ovog puta rekvizit nije bila lopta, nego toalet papir. Kako je to izgledalo možete videti:

Rođeni Nikšićanin karijeru započeo u Partizanu, za koji je od 1999. do 2004. godine odigrao tačno sto utakmica, a za to vreme postigao je čak 48 golova. Kasnjie je branio boje Majorke, Benfike, Brage, AEK-a, Baire, Sosijedada, Erkulesa, Valjekana i Ratčaburija, da bi 2015. godine karijeru završio u redovima Sutjeske iz Nikšića. Za nacionalni tim Crne Gore nastupao je 20 puta, a šest puta se upisao među strelce.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter