0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VANREDNO STANJE U SRBIJI: Samo Kanjas stigao do Španije, dvojici pauza ‘dobrodošla’!

Objavljeno: 16.03.20 u 18:55

Fudbal u Srbiji je u gustoj magli i veliko je pitanje hoće li se prvenstvo i kup nastaviti, ali klubovi igrače drže na okupu.

Vanredno stanje u Srbiji kao vid borbe protiv korona virusa zaustavio je fudbal. Veliko je pitanje hoće li se Superliga Srbije u Kup Srbije nastaviti. Klubovi su otkazali treninge, ali ekipu ostavljaju na okupu. Strancima je zabranjeno da napuste Srbiju.

Do sada je samo Hose Kanjas otišao za Španiju, ali pre proglašenja vanrednog stanja. Crvena zvezda na vezistu ne računa, ista situacija je sa Radživom Van la Parom i Žanderom Santanom, ali njima nije dozvoljeno da se vrate u domovinu, ostali su u Srbiji.

El Fardu Ben, Tomane i Mateo Garsija čekaju odluku Crvene zvezda o nastavku treninga. Ričmondu Boaćiju i Seku Sanogu bi ova pauza mogla dobro da dođe da se oporave. Naravno, sigurno da dvojici fudbalera nije drago zbog razloga odlaganja utakmica, ali bi obojica eventualni nastavak prvenstva mogli da dočekaju spremni.

UEFA bi tokom sutrašnjeg dana mogla da donese konačnu odluku šta će se dešavati sa domačim šampionatima, evrokupovima i Evropskim prvenstvom.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter