0
Evropske lige

ROBERT PROSINEČKI: Fudbal u Evropi je stao, ovo u Turskoj nije prirodno!

Objavljeno: 16.03.20 u 22:12

Fudbal se za vikend igrao u Srbiji, ali od sledećeg neće, jedine aktivne lige biće ruska, ukrajinska i turska.

O tome, ali i situaciji u Hrvatskoj govorio je za turske medije legendarni Robert Prosinečki danas trener Kajserija. On je istakao da situacija u Turskoj nije kao u Evropi, ali da je za fudbal neprirodno da se igra pred praznim tibinama.

– U svetu je panika, ovo je globalni problem. U mnogim evropskim zemljama je obustavljeno takmičenje. U mojoj zemlji su zatvorene škole, fudbal se više ne igra. Vidim da se i ovde preduzimaju neke mere, ali u porđenju sa Evropom, u Turskoj deluje da nije reč o velikom problemu. Igrati pred praznim tribinama nije normalna za fudbal, ova situacija nikome ne odgovara – rekao je Prosinečki.

Kajseri se vratio u Superligi Turkse u borbu za opstanak.

– Svaki meč igramo kao da je finale. To stvara pritisak svima. Nije lako igrati. Da smo izgubili bilo bi baš teško. Sledi nam Fener i biće baš teško. Ne tako davno delovalo je da smo već ispali, ali borićemo se do kraja – zaključio je Prosinečki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter