0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

FUDBALERI PARTIZANA U SAMOIZOLACIJI: Zaustavljene sve aktivnosti crno-belih

Objavljeno: 16.03.20 u 10:31

Vanredno stanje uvedeno je u Srbiji, tim merama pogođen je i sport, a fudbaleri Partizana ozbiljno su pristupili preporukama organa Republike Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sinoćnjoj konferenciji za medije saopštio je između ostalog da se sve sportske aktivnosti zaustavljaju do daljeg. Odgovorno su tim merama pristupili u fudbalskom klubu Partizan, te su svi treninzi tima otkazani dok se za to ponovo ne stvore adekvatni uslovi.

– Shodno merama Vlade Republike Srbije o proglašenju vanrednog stanja svi treninzi prvog tima FK Partizan su obustavljeni. Igrači su upoznati sa  merama obavezne samoizolacije, kao i ponašanja u slučaju promene zdravstvenog stanja. Tokom period vanrednog stanja u Republici Srbiji i obustave treninga niko od igrača prvog tima ne sme da napusti Srbiju – saopšteno je iz Partizana. 

PRESEDAN: Fudbaleri Crvene zvezde ‘rade od kuće’ – Jovičić: Poštujemo preporuke, povukli smo se u ‘ilegalu’

Podsetimo, ove mere doneli su i klubovi u gradovima koji nisu pogođeni koronavirusom, a sve sa ciljem suzbijanja epidemije. Fudbalski savez Srbije trebalo bi u toku dana da obavesti klubove o daljim koracima.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter