0
Evropske lige

FOTO: YouTube

POSLE OVOGA NEĆE BITI ONIH KOJI GA NE VOLE: Ronaldo pomaže u borbi protiv korone, evo i kako…

Objavljeno: 15.03.20 u 14:12

Kristijano Ronaldo, voleli ga ili ne, pokazao je da je veliki čovek u najtežim trenucima po ljude širom sveta.

Portugalac je napustio sever Italije i preselio se u rodnu Madeiru kako bi se izolovao od koronavirusa. Ipak, Kristijano Ronaldo nije pobegao od problema, rešio je da pomogne. Kako prenosi španska ‘Marka’, ‘CR7’ odlučio je da sve svoje hotele koje ima u Portugaliji, Španiji i Francuskoj pretvori u bolnice u kojima će se zbrinuti oboleli od COVID-19.

Ali, to nije sve. Ronaldo je će sve sam plaćati, sve lekare koji budu u misiji spašavanja zaraženih u njegovim hotelima. Hoteli će funkcionisati kao bolnice sve dok bude bilo potrebe za tim – dok se situacija sa koronavirusom ne primiri. Ronaldo je najpre otvorio hotele u Lisabonu i mestu Funšal gde je rođen, na ostrvu Madeira, a onda nastavio da širi turistički biznis.

Kristijano Ronaldo je odbio da se vrati u Torino i poslao je jasnu poruku:

– Svet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju od svih nas. Danas vam ne pišem kao fudbaler, već kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto onim što se dešava i što utiče na celi svet. Veoma je bitno da pratite savete Svetske zdravstvene organizacije i vladajućih struktura o tome kako treba da se nosimo s aktuelnom situacijom. Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa – napisao je Ronaldo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter