0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OTVORIO DUŠU: Stanković otkrio kako se dogovorio sa Zvezdom, pa rekao nešto što bi trebalo da čuju „otpisani“

Objavljeno: 15.03.20 u 22:23

„Pozvali su me na jedan razgovor da vide kako mislim i da li imam neke ideje i taj razgovor je prošao mnogo dobro.“

Oduševljenje zvezdaške javnosti izazvala je vest da će na klupu njihovog tima sesti Dejan Stanković, a nekadašnji as gostujući u emisiji „Lično nezvanično“ na TV Prva, govorio je o tome kako je došlo do dogovora s rukovodstvom crveno-belih.

Prema njegovim rečima, od starta je verovao u pozitivan ishod.

– Pozvali su me na jedan razgovor da vide kako mislim i da li imam neke ideje i taj razgovor je prošao mnogo dobro. Vratio sam se baš iz Šangaja, malo džet leg, umor i kad sam došao sebi, pričali smo jedno sat vremena.Posle toga seo sam u kola i krenuo za Beograd. Prespavao sam u Ljubljani, tu se video sa šurakom Aćimovićem i onda sam došao ovde u Zvezdu. Onda smo ovde imali dugačke razgovore, pričali o tome, kako ja to vidim, šta želim i polako išli ka tome da se dogovorimo – rekao je Stanković.

(VIDEO:YouTube/PRVA)

Stanković je istakao da mu je najteže kada nekog igrača mora da odstrani iz tima, ali i da mu je sa 11 godina rečeno da nije talentovan.

– To je jedna vodilja, ali velika je razlika u tome i od onoga nisi talentovan nećeš igrati. Ja sam posle toga prestao jedno tri, četiri meseca da treniram, pa se otišao u Teleopik, a posle šest meseci se vratio u Zvezdu. To mi je najteža odluka kad nekog treba da pošalješ na klupu, a nekog na tribine. Ali, fudbal ima 11 igrača i nikad ne znaš kad će ko da zatreba, profesionalizam je i zato svi mora da budu spremni za igru u bilo kom momentu.

Zvezdin trener otkrio je i koji ritual praktikuje pred utakmicu.

– To radim pre karantina, odem u crkvu, to mi je ritual. Ali, to jutro nisam. Derbi je bio dobar, lepo smo ga spremili, ali više me plaše manje utakmice, jer možeš da se oklizneš. Kad dođu velike utakmice znaš da će svako dati sve od sebe. Ne bojim se velikih utakmica – rekao je Stanković.

Razgovor nije mogao da se završi bez pomena Siniše Mihajlovića.

Siniša mi je drug, kum, faktički drugi otac, i zovem ga ćale – rekao je Deki.

Pre Dejana Stankovića, gost pomenute emisije bio je i golman crveno-belih Milan Borjan, koji je takođe govorio o brjnim, zanimljivim temama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter