2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEPLANIRANI ODMOR: Fudbaleri Zvezde do daljeg neće trenrati

Objavljeno: 15.03.20 u 23:15

Ovo se odnosi na seniorski tim i sve mlađe kategorije.

U skladu sa merama koje podrazumeva vanredno stanje, u Ljutice Bogdana su odlučili da sve aktivnsti do daljeg obustave.

Nakon slobodnog dana, koji su danas imali, fudbaleri Crvene zvezde sutra neće dolaziti na stadion „Rajko Mitić“, već će ostati kod svojih kuća. Ovo je odluka kluba nakon proglašenja vanrednog stanja na teritoriji cele Srbije, usled pandemije koronavirusa. Takođe, inostrani igrači koji nastupaju za crveno-bele imaju zabranu napuštanja naše zemlje.

Posle 26 odigranih kola, ekipa Dejana Stankovića nalazi se na čelu Superlige, sa 11 bodova prednosti od drugoplasiranog Partizana. Do kraja takmičenja u Superligi ostalo je još 11 kola, dok je takmičenje u Kupu stiglo do četvrtine finala.

0
0

2 Komentara

  1. Šteta što je došlo do ovog neplaniranog odmora najviše zbog probuđenog Bena tog mladog lava od 33 godine! Baš kada je počeo da daje golove kao iz rukava, sada mora da pauzira. Setimo se samo kako je rasturio Inđiju i Mačvu, na maestralan način. Golove je postizao na svoj omiljeni način, kada ga niko ne pokriva u petercu. Zaista, veliki znalac! Doduše, Ben se nije video protiv onog tima za koji navijaju Pogrebnici, ali nisu važne utakmice protiv velikih, jer prvenstvo se dobija protiv malih! Bravo za Bena što je preveslao Zvezdine veleumove Terzu i Mitu i zaslužio novi ugovor (jer niko ga nije drugi hteo u svetu)!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter