0
Fudbal

FOTO: Screenshoot

E OVO SE STVARNO NIKAD NE VIĐA: Fudbaleri slavnog tima izašli na teren sa zaštitnim maskama, svet priča o ovom protestu!

Objavljeno: 15.03.20 u 20:39

Igrači Gremija su na teren izašli sa zaštitnim maskama u znak protesta što se fudbal u toj zemlji igra uprkos pandemiji korona virusa.

Fudbaleri su predvođeni strategom Renatom Portalupijem izašli na teren uoči duela sa Sao Luizom na kojem nije bilo publike.

Mnoštvo klubova i fudbalera iz Brazila protestovali su zbog toga što šampionat nije prekinut zbog zaraznog virusa, a korak dalje rešili su da odu igrali Gremija.

https://twitter.com/Everald24717142/status/1239239689212760066

Fudbaleri slavnog brazilskog tima su maske skinuli pred prvi sudijski zvižduk i u veoma uzbudljivom meču uspeli da pobede.
Sao Luiz je poveo iz prvog napada preko Henrikea, a u 19. minutu je Fernadnes povisio na 2:0. Paulo Miranda je u petom minutu nadoknade prvog poluvremena smanjio zaostatak, da bi Tijago Neves i Dijego Souza u drugom delu utakmice preokrenuli i doneli pobedu Gremiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter