0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

SUPERLIGA: Tišina ‘krova’ više prijala Partizanu! Tri ekspresna gola, slavili crno-beli

Objavljeno: 14.03.20 u 17:22

Fudbaleri Partizana slavili su sa 2:1 na gostovanju Voždovcu u okviru 26. kola Superlige Srbije.

U nekarakterističnoj atmosferi bolje su se snašli igrači crno-belih, mada je i Voždovac poikazao želju i kvalitet, ali će pobedu morati da traži u nekom narednom meču.

Prvu ozbiljnij u priliku imao je Asano u 10. minutu kada je izašao sam pred Marka Ilića, a čuvar mreže domaćih odlično je reagovao. Crno beli su u nastavku imali incijativu. Ipak, nijedan tim nije pokazao ništa konkretno. Tako je bilo sve do 28. minuta. Tada je Georgijevski iskoristio pas Stuparevića, ali je u odsudnom trenutku reagovao Urošević.

U 57. minutu veliku šansu imao je Strahinja Pavlović šutirao je sa peterca glavom, ali je lopta završila kraj gola. Od 62. minuta vodi Partizan. Aleksandar Šćekić je iskoristio konfuziju odbrane da pritiskom na Živkovića donese vođstvo Partizanu. Već u sledećem napadu veliku priliku imao je Dragan Stojsavljević. Bio je sam pred golom Partizana, ali je njegov šut glavom završio kraj gola Stojkovića

Već u sledećem napadu Bojan Matić je raspalio sa ivice šesnaesterca, Ilić nije uspeo da reaguje 2:0 za Partizan. Stojčev je vratio domaćima nadu u 69. minutu. Prošao je između Markovića i Pavlovića, šutirao u dalji ugao gola Partizana, Stojković je bio nemoćan 1:2. Do kraja meča Cvetičanin je prošao po levoj strani u 80. minutu, na loptu je natrčao Lasickas, šutirao je, ali je lopta prošla iznad prečke.

VOŽDOVAC – PARTIZAN 1:2
(Stojčev 69 – Šćekić 62, Matić 65)

Beograd
Stadion: Tržni centar ‘Stadion’
Sudija: Marko Ilić.

VOŽDOVAC: Ilić – Lasikas, Mikić, Cvetković, Hajdin – Zličić, Stojčev – Živković, Gjorgijevski (od 60. Stojisavljević), Janković – Stuparević (od 76. Cvetičanin).

Jovan Damjanović.

PARTIZAN: Stojković – Urošević, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić – Šćekić, Zdjelar – Marković (od 72. Ivanović), L. Pavlović, Asano (od 56. F. Stevanović) – Matić.

FOTO: FK Voždovac 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter