0
Domaći fudbal

PRVA LIGA SRBIJE: ‘Nula’ Smedereva i Zlatibora, Žarkovu beogradski derbi (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.20 u 20:16

Dva duela 26. kola Prve lige Srbije odigrana su danas.

U drugom meču Sinđelić je dočekao Žarkovo gosti su slavili sa 1:0. Gradski derbi pripao je gostima, a strelac gola odluke bio je Babić u 20. minutu. Nakon prekida Babić je sa distance pokušao da uposli nekog od saigrača, golman je loše procenio let lopte, a ona je završila iza njegovih leđa.

U duelu Smedereva i Zlatibora nije bilo golova, meč je završen rezultatom 0:0. Prvo uzbuđenje na ovom meču viđeno je u 20. minutu, Urošević je oprobao udarac, lopta je zatresla prečku. Pre odlaska na odmor Tomašević je pokušao da zatrese mrežu, Rnić je odlično reagovao.

Tomašević je ponovo pokušao, Rnić je još jednom izašao iz svega kao pobednik. Stamenić je u 90. minutu izbio sam ispred Lučića, ali ga je uporni Sadik uz pomoć golmana Smedereva sprečio da realizuje kolosalnu priliku. Do kraja meča nije bilo više uzbuđenja, a mreže su mirovale.

PRVA LIGA SRBIJE 26. kolo

Petak:

Bačka – Budućnost (Do) 2:1
(Ilić 3, Đorđević 44 – Perić 59)

Subota:

Smederevo – Zlatibor 0:0

Sinđelić (Bg) – Žarkovo 0:1
(Babić 20)

Nedelja:

15.00 Kabel – Novi Pazar
15.00 Dinamo (Vr) – Grafičar
15.00 Radnički (Kg) – Kolubara
16.00 Metalac – Trajal

Ponedeljak:
15.00 Radnički (Pi) – Zemun

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter