Fudbal

FOTO: FS Srbija

NOVO SAOPŠTENJE: FSS se oglasio povodom stanja Slaviše Kokeze

Objavljeno: 14.03.20 u 14:43

„Želimo da naglasimo da se predsednik fudbalske organizacije nalazi pod medicinskim nadzorom i da se dobro oseća, a Fudbalski savez nastavlja svoje redovne aktivnosti.“

Pažnju javnosti privukla je informacija da je predsednik FSS Slaviša Kokeza pozitivno testiran na korona virus, a potvrdu tačnosti iste izneo je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je na konferenciji za medije obavestio javnost o stanju prvog čoveka srpskog fudbala, a sada se oglasio i Fudbalski savez Srbije, iz kojeg se navodi da na Terazijama nastavljaju s redovnim aktivnostima, uz želje za brz oporavak predsedniku.

– Fudbalski savez Srbije želi da obavesti sportsku i fudbalsku javnost da je posle detaljnih pregleda utvrđeno da je predsednik Slaviša Kokeza pozitivan na virus COVID-19. Želimo da naglasimo da se predsednik fudbalske organizacije nalazi pod medicinskim nadzorom i da se dobro oseća, a Fudbalski savez nastavlja svoje redovne aktivnosti. Shodno novonastaloj situaciji naša fudbalska organizacija ponaša se društveno odgovorno i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, odnosno Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID -19. Ovim putem predsedniku želimo brz i uspešan oporavak, a istovremeno apelujemo na sve pojedince, klubove i institucije da se ponašaju odgovorno u danima koji dolaze kako bi maksimalno smanjili pošasti pandemije virusa korona – navodi se u saopštenju FSS.

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter