0
Domaći fudbal

Superliga Srbije

HS PROGNOZIRA SUPERLIGU: Zvezdina nova pobeda i Inđija pada u Lučanima

Objavljeno: 14.03.20 u 11:55

Partizan sprema „osvetu“ Voždovcu, a Radnik može da zaustavi niz TSC-a.

U pozorišnom ambijentu za igrače biće odigrano 26.kolo šampionata, a u takvim „uslovima“ moguće je i po neko iznenađenje, mada su poznati favoriti.

TSC – RADNIK 1X

Ekipa Zoltana Saba je moćna kod kuće, ali rival iz Surdulice posle tri pobede može da iznenadi i zasladi se upisivanjem jednog boda.

VOŽDOVAC – PARTIZAN 2

Nema dileme da pored promene trenera „zmajevi“ ne mogu preko noći da se probude i crno-beli su spremni za osvetu i upisivanje pobede.

ZVEZDA – NAPREDAK 1

Prema formi i rezultatima jasno je da sve osim pobede domaćina se može smatrati senzacijom, a crveno-beli su spremni za još jednu „recku“.

SPARTAK – VOJVODINA X2

Uspeli su da se priblize zoni za plasman u plej-of, ali u vojvođanskom derbiju, Voša je u blagoj prednosti u odnosu na domaćina.

MLADOST – INĐIJA 1X

Domaćin je kod kuće moćan i zadatak je jasan da slome goste, koji imaju dobro skockanu ekipu i nema dileme da će da budu „tvrd orah“.

RADNIČKI – MAČVA 2-3 GOLA

Nišlije su pored solidne partije pali u Humskoj, tako da na svom terenu hoće da sruše „fenjeraša“ i ovog puta smo se odlučili za golove.

JAVOR – ČUKARIČKI 1X

Post u Ivanjici traje od decembra i nikako da domaćin „proradi“, a imaju priliku da se pokažu sa rivalom iz Beograda, koji nije u bajnoj seriji izvan Banovog brda.

PROLETER – RAD 1

Dva remija su upisali Novosađani, mada su pokazali kod kuće da imaju recepte za ekipe sličnog kvaliteta, a „građevinari“ nisu opasni na strani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter