0
Domaći fudbal

SPREMNI ZA ‘DERBI VOJVODINE’ – ČOVIĆ: Daćemo sve od sebe da obradujemo navijače pobedom!

Objavljeno: 13.03.20 u 09:40

U 26. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Spartaka u Subotici.

Biće to 61. vojvođanski derbi između Voše i Spartaka, a do sada su u međusobnim duelima više uspeha imali crveno-beli, koji su ostvarili 37 pobeda, sedam remija i 16 poraza, uz gol-razliku 102:64.

‘Stara dama’ ovu utakmicu dočekuje nakon tri uzastopne pobede u prethodna tri kola, a njen napadač Nemanja Čović (28) nada se da će Vojvodina u istom stilu nastaviti i protiv ‘plavih golubova’. 

U Subotici nas sigurno očekuje jedna teška utakmica, jer Spartak je dobra ekipa, ove sezone beleži dobre rezultate i posebno su opasni na svom terenu. Međutim, kao i na svakom prethodnom meču, mi ćemo opet ići na pobedu i nadam se da ćemo uspeti da nastavimo naš trijumfalni niz, te se tako još više približiti našem cilju, a to je plasman u Evropu – kaže Čović.

Golom protiv Mladosti nakon što je ušao u igru, on je poveo crveno-bele ka pobedi u minulom prvenstvenom kolu.

Povreda koju sam imao je prošlost već odavno, ali eto, na utakmici protiv Mladosti je došao i taj gol. Iskreno, super se osećam i verujem da ću svojim doprinosom još više moći da pomognem ekipi da ostvaruje dobre rezultate – napominje Čović.

Pomoć ekipi u nastojanju da ostvari dobar rezultat protiv Spartaka najavili su i navijači Vojvodine, za koje će sutra biti organizovan besplatan prevoz i ulaznice za utakmicu.

Mi smo na svakoj utakmici do sada imali sjajnu podršku sa tribina, pa ne sumnjam da će tako biti i protiv Spartaka. Navijači nam zaista mnogo znače, pogotovo na gostovanjima kad vidimo da ih ima više nego domaćih navijača. Nema sumnje da ćemo dati sve od sebe da obradujemo navijače još jednom pobedom – istakao je Čović.

Meč između Spartaka i Vojvodine igra se sutra od 16 časova na Gradskom stadionu u Subotici, a polazak navijača Vojvodine na utakmicu zakazan je za 13:30 časova ispred južne tribine stadiona „Karađorđe“. Svi koji žele da podrže Vošu na ovom meču, to mogu učiniti tako što će se prijaviti na broj telefona 064/126-33-66 (SMS-om je potrebno poslati ime, prezime i broj lične karte), a prijave su moguće još danas do 15:30 časova.

FOTO: FK Vojvodina 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter