0
Evropske lige

PRVI SLUČAJ U PREMIJER LIGI: Trener Arsenala zaražen korona virusom!

Objavljeno: 13.03.20 u 00:09

Zbog kontakta sa vlasnikom Olimpijakosa i Notingem Foresta, Evangelosom Marinakisom, fudbaleri Arsenala prethodnih dana su bili u karantinu.

Oni su odradili dodatne lekarske analize, kao i svi u klubu, a koje su pokazale da je njihov trener Mikel Arteta pozitivan na korona virus, a još nije poznato da li je neko od igrača zaražen. 

I pored činjenice da se 30. kolo Premijer lige igra normalno, uz prisustvo navijača, igrači Arsenala bi mogli da ga preskoče, a povodom svega se oglasio direktor kluba Vinaj Venkatešam .

– Zdravlje je prioritet, uz Mikela smo, razočaran je, ali dobrog raspoloženja. Razgovaramo sa svima kako bi se situacija adekvatno ispratila, gledamo da se što pre vratimo na trening uz praćenje saveta.

Arteta nije krio razočarenje, ali veruje u brz povratak na teren.

– Ovo je veoma razočaravajuće, ali testirao sam se nakon što sam se osećao loše. Vratiću se na posao čim lekari to dozvole – rekao je trener ‘tobdžija’.

Podsetimo, pre objave da je trener Arsenala zaražen iz Premijer lige su najavili da će se ovaj vikend utakmice igrati prema planiranom rasporedu, a sada je pitanje kako će ova situacija uticati, prvo na utakmicu Brajtona i Arsenala, a onda i na celu ligu, jer su još trojica igrača Lestera u samoizolaciji sa simptomima korona virusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter