0
Fudbal

FOTO: Screenshot

OLIMPIJSKE IGRE U MAGLI: Otkazan kvalfikacioni turnir za fudbalere!

Objavljeno: 13.03.20 u 22:30

Olimpijski kvalifikacioni turnir za fudbalera iz regiona Severne i Centralne Amerike i Kariba otkazan je danas zbog pandemije korona virusa.

Fudbalska konfederacija Severne i Centralne Amerike i Kariba (CONCACAF) saopštila je da se olimpijski kvalifikacioni turnir u Gvadalahari otkazuje do daljneg.

Na turniru je trebalo da učestvuju selekcije uzrasta do 23 godine SAD, Kostarika, Dominikanska Republika, Kanada, El Salvador, Haiti, Honduras i domaćin Meksiko.

Takodje, otkazana su sva takmičenja pod okriljem CONCACAF u narednih mesec dana, uključujući Ligu šampiona, prvo kolo kvalifikacija za Gold kup 2021. godine i Karipski šild kup. U prethodnih nekoliko dana pisalo se o mogućem otkazivanju Olimpijkskih igara, a kako se sada čini ovo otkazivanje turnira može biti i jedan od jasnih znakova, međutim, sve će zavisiti od daljeg razvija pandemije koronavirusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter