0
Evropske lige

FIORENTINA POTVRDILA: Srpski napadač zaražen koronavirusom! (FOTO)

Objavljeno: 13.03.20 u 19:33

Jedan od najpoznatijih italijanskih fudbalskih novinara Fabricio Romano javio je da je srpski napadač zaražen koronavirusom.

Dušan Vlahović zaražen je koronavirusom! Bar tako tvrdi Fabricio Romano, novinar koji radi za ‘Skaj sport’. On je na svom tviter nalogu napisao da je mladi napadač Fiorentine pozitivan na COVID – 19.

Nedugo zatim se oglasila i ‘viola’ koja je potvrdila da je Dušan Vlahović zaražen koronavirusom.

– Fudbalski klub Fjorentina obaveštava javnost da je naš igrač Dušan Vlahović pozitivan na koronavirus – COVID19. Igrač je trenutno bez simptoma i kod kuće je. Klub će sada aktivirati sve potrebne procedure izolacije predviđene zakonom, počevši od popisa svih ljudi koji su bili u kontaktu sa Vlahovićem poslednjih dana – saopštila je ‘viola’.

Do sada su u Italiji od fudbalera koronavirusom zaraženii Danijele Rugani i Manolo Gabijadini. Paulo Dibala se nalazi u izolaciji, a čeka se potvrda za još dva fudbalera Sampdorije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter