6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRAJ SAGE: Ben i Zvezda se dogovorili, potpisan novi ugovor!

Objavljeno: 13.03.20 u 16:18

El Fardu Ben i Crvena zvezda su se dogovorili oko novog ugovora, te napadač neće ‘Marakanu’ napustiti kao slobodan igrač.

Dugo je trajala saga oko El Fardua Bena i Crvene zvezde. Posle skoro dva meseca pregovora pao je dogovor. Reprezentativac Komorskih ostrva nosiće crveno-bei dres još tri sezone.

– Prezadovoljan sam nastavkom saradnje jer je to bila obostrana želja. Srećan sam u Crvenoj zvezdi, porodica i ja smo zavoleli klub, grad, Srbiju i osećamo se ovde kao kod svoje kuće. Uživam na terenu svakog dana, srećan sam dok nosim ovaj dres i ponosan što sam deo ovakvog kluba. Verujem da će Crvena zvezda nastaviti da pobeđuje, osvaja trofeje i nadam se da ćemo obradovati verne navijače dobrom igrom i rezultatima – rekao je El Fardu Ben.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je takođe izrazio zadovoljstvo zbog produženog ugovora.

– Ben se dokazao kao važan igrač za Crvenu zvezdu. Igrom, odnosom prema poslu i klubu apsolutno je zaslužio sve pohvale i drago mi je da smo se dogovorili oko nastavka saradnje koja će trajati po ugovoru do juna 2023. godine – istakao je Mitar Mrkela.

El Fardu Ben je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2018. godine iz Olimpijakosa i do sada je na 82 takmičarske utakmice postigao je 46 golova uz 18 asistencija. Drugi je najuspešniji inostrani strelac u istoriji kluba iza Ričmonda Boaćija i veoma važan igrač kako kod prethodnog trenera Vladana Milojevića tako i kod sadašnjeg Dejana Stankovića.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. mislim da je pretpostavka da ce se ben prodati za vece pare od ovih posle kvalifikacija,mada praksa pokazuje da ovim ljudima to do sada mije poslo za rukom.kao sto nedavno rekoh,ova grupa je napravila vise promasaja u nekoliko prelaznih rokova,nego sve uprave zvezde od osnivanja do danas.

    0
    0
    Odgovori
  2. Po crtama produhovljenog lica ovog “kapitalca”, rekao bih da je Ben u ranim 50-tim! Sjajan posao za njega, pošto nigde u svetu ne može da nadje klub i on je uspeo da prevesla ove dunstere koji vode Zvezdu! Za tri godine će ovaj “kapitalac” da zaradi 2 milion evrića! Šta će zauzvrat pružiti?! Eventualno neki gol iz penala ili iz peterca kada ostane potpuno sam! Bruka za državu Srbiju, gde ljudi rade (ako uopšte i rade) za 250 Evra mesečno, a “kapitalcu” za tri godine 2 miliona Evra!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je Ben veoma važan igrač za Stankovića, isto kao i za onog nepomena Milojevića, onda znam kakva je Stanković klasa od trenera! Ovo je dokaz da dobar igrač ne mopra biti dobar trener, jer ako Stanković u sporom i tehnički limitiranom Benu vidi klasu, onda alal mu kačamak! Veliko je pitanje da li je Stanković gledao snimke utakmica Zvezde iz prošlogodišnje grupne faze LŠ?! Ako jeste, onda ništa nije mogao videti u vezi Bena, jer je ovaj uglavnom statirao na terenu i samo izvodio aute! Stanković je bio brzoplet po pitanju Bena, ali će vrlo brzo početi da ga zamenjuje zbog loše igre u polju, jer apsolutno ne zna ništa osim da doda loptu najbližem saigraču!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter