0
Evropske lige

FOTO: YouTube

KORONAVIRUS KOSI: Ronaldo se oglasio iz Madeire!

Objavljeno: 13.03.20 u 19:51

Ceo tim Juventusa nalazi se u izolaciji posle saznanja da je Danijele Rugani pozitivan na koronavirus, svi sem Kristijana Ronalda.

On se nalazi u kućnom karantinu u rodnoj Madeiri. Portugalac se od izbijanja epidemije, pa pandemije prvi put oglasio i podržao saigrača Danijelea Ruganija.

– Svet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju svih nas. Danas ne pišem kao fudbaler, već kao sin, otac i brat. Kao ljudsko biće koje je zabrinuto zbog svega što se dešava i što utiče na celi svet. Veoma je bitno da pratite savete Svetske zdravstvene organizacije i vladajućih struktura o tome kako se nositi sa aktuelnom situacijom – istakao je Kristijano Ronaldo i dodao:

– Zaštita ljudskih života mora da bude iznad svih drugih interesa. Moje misli su sa onima koji su izgubili drage osobe i onima koji se bore sa virusom. Kao što je moj suigrač Danijel Rugani. Naravno, pružam podršku profesionalcima koji se bore za tuđe živote.

Vesti o zarazi koronavirusom u Italiji se menja iz časa u čas, a pored Danijelea Ruganija zaraženi su još Dušan Vlahović, Manolo Gabijadini, Albin Ekdal, Antonio La Gumina, Morten Torsbi i Omar Koli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter