1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA: ‘Delije’, kupujte karte, žurka je samo prolongirana! Pomozimo ‘Tiršovoj’ i manastiru na KIM!

Objavljeno: 13.03.20 u 17:45

Fudbalski klub Crvena zvezda sprovodi sve odluke Vlade Srbije u skladu sa prevencijama u suzbijanju virusa COVID 19 pa će sutrašnja utakmica protiv Napretka iz Kruševca (18:00) na stadionu „Rajko Mitić“ biti odigrana bez prisustva publike.

Ipak, planirana proslava 75. rođendana kluba na sutrašnjnoj utakmici biće samo prolongirana za prvi naredni meč na stadionu „Rajko Mitić“ koji će biti odigran uz prisustvo publike. Već kupljene ulaznice važiće za taj meč.

Takođe, prodaja ulaznica neće stati. Klub apeluje na navijače da i dalje nastave sa kupovinom ulaznica po već određenoj ceni od 75 dinara kako preko interneta, tako i na blagajnama stadiona jer celokupan prihod ide u humanitarne svrhe za odeljenju za nefrologiju Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji. Prodaja ulaznica će biti nastavljena i posle meča sa Napretkom kako bi se što više sredstava prikupilo i kako bi naš stadion bio što puniji kada bude moglo da se igra sa publikom.

Do danas je prodato 1.374 karte, a klub će svakog dana na vebsajtu i aplikaciji za mobilne telefone obaveštavati navijače kako ide prodaja ulaznica.

Fudbalski klub Crvena zvezda kao društveno odgovorna organizacija već je preduzela sve potrebne mere koje je preporučila Vlada Srbije u borbi protiv sprečavanja širenja virusa jer je zdravlje ljudi najvažnije. Sutrašnja utakmica biće organizovana prema svim uputstvima i preporukama Vlade Srbije i Zajednice Superlige Srbije kako se ne bi ugrozilo zdravlje aktera i službenih lica.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter