0
Domaći fudbal

dig

BATAK PRED MAČVU: Biće specifično bez publike, sve je podređeno osvajanju tri boda

Objavljeno: 13.03.20 u 15:44

Radnički na svom terenu u 26. kolu dočekuje ekipu Mačve, a atmosfera na Čairu biće specifična.

Doneta je odluka Vlade Srbije i Ministarstva zdravlja da se utakmice na srpskim stadionima igraju pred praznim tribinama, tako će biti i na Čairu. Radoslav Batak je danas izjavio na pres konferenciji da specifična atmosfera neće zavaravati njegove igrače.

Mi smo u prošlom kolu protiv Partizana pokazali napredak, odigrali smo taktički dobar meč, ali moramo da budemo puno kreativniji u fazi napada. Što se tiče odluke da se igra bez publike, mi to moramo da poštujemo i da se prilagodimo. Naravno da će biti drugačije, specifični su to uslovi, ali mi smo profesonalci i moramo da radimo svoj posao. Videli ste kakvu su utakmicu pre neki dan odigrali Valensija i Atalanta u Ligi šampiona bez publike i njihov odnos prema obavezama treba da nam bude primer – rekao je Batak na konferenciji za medije.

Batak ističe da je Radničkom potrebna pobeda kako bi ispunio zacrtane ciljeve.

Temeljno smo se pripremali prethodnih dana i sve je podređeno osvajanju tri boda. Neće nas zavarati pozicija Mačve na tabeli, to je ekipa koja ima kvalitet i kojoj su bodovi potrebni. Bićemo na maksimumu i od prvog minuta ćemo ih napasti – rekao je Batak i otkrio da će ekipa biti kompletna.

FOTO: Sportjuga.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter