0
Evropske lige

NASTAVLJAJU DA POMERAJU GRANICE: Novi uspeh srpske Fiorentine iz Dubajia (FOTO)

Objavljeno: 12.03.20 u 11:30

Fiorentina iz Dubajia pomera granice tamošnjeg fudbala.

Pisali smo vam ranije o poduhvatu našeg državljanina Ivana Paunovića koji je spojio svoju ljubav ka fudbalu i italijanskoj Fiorentini u dalekim Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

– Za Fiorentinu navijam iz vremena kada je član kluba bio Gabrijel Batistuta, ali nikada nisam imao mogućnost da odem u Firencu. Gledao sam njihov duel u Rumuniji kada su igrali sa Klužom. Kao i protiv Pandurija u Kupu UEFA – Rekao je svojevremeno za naš portal Paunović, a kompletan intervju možete da pročitate ovde.

FOTO: Fiorentina Dubaji

‘Viola’ iz Dubajija osvojila je EFA (expat Football Association) bez izgubljene utakmice, a poduhvat je utoliko veći jer EFA broji 40 timova podeljenih u pet liga, Premijer liga, Divizije 1, 2, 3 i 4.

FOTO: Fiorentina Dubaji

– Mi smo prošle godine ušli iz Divizije 1 kao drugoplasirani tim ,kroz baraž smo obezbedili učešće u Premijer ligi, a ovu sezonu završili smo bez poraza sa šest pobeda i jednim nerešenim ishodom uz gol razliku 22 – 10. Najvažnije je što u tri duela nismo primili gol – rekao je Paunović za HotSport.

FOTO: Fiorentina Dubaji

Fiorentina je ove sezone nastupala u nešto drugačijem sastavu, ali je ponovo drugarstvo i zajedništvo bilo okosnica tima.

Paunović Ivan, Vorgučin Luka, Milovanović Aleksandar, Vujošević Stefan, Marko Veštica, Nikola Radanović, Nemanja Petrović, Dejan Dulić, Dragan Maksimović, Jad Fekir (Liban), Sleiman Jad (Liban), Suker Jan (Uzbekistan) i Darviš Ahmed (Egipat) činili su tim ove sezone.

Prošlog meseca članovi Fiorentine iz Dubajija prisustvovali su duelu Fiorentina – Milan na ‘Artemio Franki’ stadionu gde su imali priliku da se druže sa Nikolom Milenkovićem i Dušanom Vlahovićem srpskim fudbalerima koji nastupaju u dresu ‘viole’.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter