0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

JASNA PORUKA MATIJAŠEVIĆA: Ne idemo u Oslo ako ne puste ‘Italijane’!

Objavljeno: 12.03.20 u 10:10

Norveška i Srbija trebalo bi 26. marta da ukrste koplja u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo, ali je meč i dalje pod znakom pitanja zbog pandemije koronavirusa.

Fudbalski savez Norveške je doneo prvu odluku da se meč odigra pred praznim tribinama. A, onda je usledio šok po kom fudbaleri koji igraju u Italiji neće moći da uđu u ‘zemlju fjordova’, što bi svakako oslabilo ‘orlove’ za koje nastupaju Sergej Milinković-Savić, Nikola Milenković, Saša Lukić, Nikola Maksimović i Darko Lazović.

Stav čelnika FS Srbije je jasan, ako ‘Italijanima’ ne bude dopušteno da napuste Italiju ili uđu u Norvešku neće biti ni utakmice. FS Srbije traži napismenu dozvolu za ‘SMS’-a i drugare.

– Pitanje je da li će ih pustiti iz Italije, ako i dođu sigurno će odmah ići na pregled. Sve bismo to dobro organizovali, međutim ne mogu još ništa da kažem šta će biti. U svakom slučaju čekamo i odgovor iz UEFA i FS Norveške.Sigurno nećemo ni krenuti na put ukoliko ne dobijemo napismeno od domaćina garancije da će naši igrači moći da uđu – istakao je za ‘Sportski žurnal’, sportski direktor FS Srbije, Vladimir Matijašević.

Dakle, dvoboj u Oslu je i dalje pod velikim znakom pitanja, čeka se odluka UEFA.

FOTO: FK Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter