3
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

SPECIJALNA POZIVNICA: Vladimir Šavija ima poruku za zvezdaše pred Napredak (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.20 u 13:11

U slavljeničkoj atmosferi crveno-beli dočekuju novi duel u Superligi.

Razlog za to je i više nego dobar, jer klub iz Ljutice Bogdana obeležava 75. rođendan.

Iz kluba su se potrudili da simboličnim cenama karata za utakmicu s Napretkom „časte“ pristalice, a sada je stigao poziv i od legendarnog navijača Vladimira Šavije da tribine Marakane budu pune. Jedan od najpoznatijih ljudi s čuvenog „severa“ apelovao je na pristalice Crvene zvezde da u što većem broju u subotu dođu na stadion „Rajko Mitić“.

– Protiv Napretka će se obeležavaće se 75 rojendan kluba, a poruka za svakog zvezdaša je da rodjendan ne sme da se slavi pred praznim tribinama. To je poruka za pravog navijača, da dođu i da napunimo stadion. Igrači će uraditi šta je do njih, a mi ćemo šta je do nas. Moramo da uvedemo kulturu navijanja i da punimo stadion – rekao je Šavija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šavija ima poruku! 📢ROĐENDAN NE SME DA SE SLAVI PRED PRAZNIM TRIBINAMA. 14.03. | Svi na stadion!🔴⚪️ #crvenazvezdafk #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

0
0

3 Komentara

  1. Bravo Šavija, legendo! To majstore! Kultura navijanja, tom je ono što nam treba, uz obavezne petparačke koreografije koje nemanju ama baš nikakve životne poruke! To što emigranti islamski fundamentalisti nezadrživo nadiru po sredini terena zemlje Srbije, to što na desetine hiljada Srba odlaze u ekonomsku emigraciju, to što se živi na ivici bede u Srbiji, ma to nema nikakve veze! Ne smemo biti pesimisti! “Delije” nekadašnja avangarda srpskog društva se svela na obične izvođače tričavih koreografija, izvođače dimnih zavesa i bacače dimnih bombi! Sjajno, samo da se zamagli stvarnost, a ona je surova, olovno siva!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter