0
Fudbal

FOTO: FSS

KAKAV BI OVO UDARAC BIO: Srbija bez „Italijana“ u Norveškoj?! Tumbaković: Neregularno!

Objavljeno: 11.03.20 u 10:58

Koronavirus mogao bi da skroji spisak selektoru „orlova“.

Kormilar reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković istakao je da ne bi bilo regularno da se reprezentativcima „orlova“, koji brane boje timova iz Serije A onemogući da igraju protiv Norveške.

Utakmica je ne programu 26. marta u Oslu, a Tumbaković bi narednih dana morao da saopšti na koje igrače računa za ovaj duel.

– Ne bi bilo regularno da Srbija ne može da računa na reprezentativce koji igraju u Italiji. To je više od pola tima – poručio je Tumbaković u izjavi za „Sportski žurnal“.

Tumbaković je istakao i da će svi igrači na koje računa biti na spisku, ali ukoliko bude doneta neka druga odluka on bi mogao da ostane bez Milinković-Savića, Kolarova, Milenkovića…

– Na spisku će biti svi fudbaleri na koje računamo. Ako neko ne bude u mogućnosti da se odazove iz nekog razloga, druga je stvar, ali, bilo bi apsolutno neregularno da moramo da igramo tako važne utakmice bez igrača iz neke zemlje, bez obzira da li je Italija ili Engleska – poručio je on.

Reprezentativci Srbije okupiće se u Staroj Pazovi 23. marta, a put u Oslo zakazan je za dan kasnije. Zbog situacije sa korona virusom koja je veoma ozbiljna u Italiji, tamošnje prvenstvo je prekinuto, a pod znakom pitanja su i mečeve baraža za plasman na Evropsko prvenstvo. Takođe, iz Osla je juče stigla zvanična informacija da neće biti dozvoljeno prisustvo navijača na meču s Srbijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter