0
Evrokupovi

FOTO: PSG/C. Gavelle

LIGA ŠAMPIONA: PSŽ se bolje snašao pred praznim tribinama, produžeci u Liverpulu (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.20 u 22:57

Danas su odigrana dva duela u Ligi šampiona. PSŽ je dočekao Borusiju, dok Liverpul još uvek igra protiv Atletiko Madrida.

PSŽ je pred praznim stadionom u Parizu dočekao Borusiju iz Dortmunda, to nije sprečilo navijače da se okupe ispred stadiona ‘Park Prinčeva‘ gde su negodovali što u najvažnijem duelu ne mogu da navijaju za svoj klub. Parižani su ipak došli do pobede od 2:0.

‘Sveci’ su meč rešili već u prvom poluvremenu. Edison Kavani imao je veliku priliku u 25. minutu duela. Izašao je pred Romana Burkija jedan na jedan, ali se golman Borusije odlično postavio i skinuo negov udarac. Tri minuta kasnije nakon kornera, odlično reaguje Nejmar koji je postavio 1:0.

Igrao se 38. minutu Džejdon Sančo se zatrčao ka šesnaestercu, pokušao da šutira, Kejlor Navas bio je budan. U prvom minutu nadoknade Huan Bernat je odlično reagovao na dodavanje Pabla Sarabije, te je postavio 2:0.

U drugom poluvremenu spao je tempo igre, jedinu izglednu priliku imao je Anhel Di Maria. Roman Burki je još jednom odlično reagovao na njegov udarac. Do kraja meča je još u 90. minutu igre Emre Džan dobio direktan crveni karton, te ‘Milioneri’ nisu imali nikakvu šansu da u zaustavnom vremenu prirede iznenađenje.

U drugom meču koji se igra večeras Liverpul i Atletiko Madrid pitanje pobednika rešavaće nakon produžetaka ili eventualnih penala, meč je završen identičnim rezultatom kao onaj u Madridu 1:0.

FOTO: PSG/C. Gavelle

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter