0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

IZ VOŽDOVCA PRED PARTIZAN: Nema karata u slobodnoj prodaji…

Objavljeno: 11.03.20 u 10:37

Popularni „zmajevi“ u 26. kolu Superlige Srbije na svom terenu dočekaće ekipu Partizana.

Utakmica na krovu tržnog centra „Stadion“ zakazana je za subotu (15.30), a slobodnih karata u prodaji za ovaj duel neće biti.

To je odluka koju su čelnici kluba iz Zaplanjske doneli u sadadnji S MUP-om iz bezbednosnih rauloga, ali to ne znači da će prisatalicama oba tima biti onemogućen ulazak na tribine. Naime, karte će biti podeljene kako navijačima Voždovca, tako i pristalicama crno-belih.

– U saradnji sa MUP-om Republike Srbije, a iz bezbedonosnih razloga, doneta je zajednička odluka da se kapacitet stadiona FK Voždovac smanji na 900 mesta za predostojeću utakmicu sa FK Partizan. Za meč koji će biti odigran u subotu od 15.30 časova na stadionu Voždovca neće biti karata u slobodnoj prodaji. U svetlu te odluke, od ukupnog dostupnog kontigenta karata, 300 će biti dodeljeno FK Partizan, kako bi podelili svojim navijačima. Takođe, organizovanim navijačima FK Voždovac, biće dodeljeno 70 karata za navedenu utakmicu. Uprave oba kluba će dobiti 200 karata za VIP sektor a ostatak karata biće podeljen omladinskoj školi FK Voždovac. Navijači Voždovca koji poseduju sezonske ulaznice moći će u subotu da zauzmu svoja mesta na stadionu – stoji u saopštenju Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter