0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

ŠOKANTNA ISPOVEST NEKADAŠNJEG FUDBALERA REALA: Pušio sam samo kad pijem, pio sam svakog dana!

Objavljeno: 10.03.20 u 15:12

Nekadašnji fudbaler Reala i brazilske reprezentacije Sisinjo otkrio je da je zavisnik od alkohola i cigareta, takođe je dodao da bi uživao i u narkoticima kada zbog toga ne bi ‘pao’ na doping testovima.

Možda ga se ne sećate pod punim imenom Sisero Žoao de Sezare (Sisinjo) je 2005. doveden u Real Madrid kako bi zamenio Mičela Salgada. U svojim redovima želeo ga je i Aleks Ferguson, ali je ‘kraljevski klub’ imao više para.

MARKO JANKOVIĆ ZA HS: Stanje u Italijji je alarmantno, na početku niko nije Koronavirus shvatao za ozbiljno!

Sisinjo je u Realu odigrao jednu sezonu, zajedno sa Ronaldom, Bekamom, Raulom i Zidanom. Nije izdržao pritisak koji je to za sobom nosilo, te se odao porocima.

– Počeo sam da pijem sa 13 ili 14 godina dok sam bio u Botafogu. Rekli su mi da je pivo dobro i pio sam. Nisam prestajao sve do 30 i neke godine, a skoro 20 godina pio sam alkohol, deset piva na dan. Na početku je to bilo sam pivo jer nisam imao novca za nešto drugo, ali kad sam otišao u Atletiko Mineiro počeo sam piti sve. I pušiti. Pušio sam od 1999. do 2010. godine, ali samo kada pijem. Problem je što sam pio svaki dan – rekao je Sisinjo.

Supruga Marijana pomogla mu je da preokrene svoj život iz korena.

Ohrabrila me da prestanem da prijem. Pomogla mi je da nađem božiju riječ i tako sam se promijenio. Prije nje sam bio opsjednut kupovinom markirane garderobe i trošio sam puno novca na to. Mariana me naučila da se kontrolišem, ona je ta koja kontroliše novac. Imam samo jednu karticu koja se može lako isključiti i onda nemam ništa. I dalje volim kupovinu, ali ona me drži u granicama – rekao je bivši fudbaler Reala.

Sisinjo kaže da već osam godina ne pije i ne puši i nada se da će ovako pomoći mladim igračima da ne pođu krivim putem kao on.

FOTO: Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter