0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

PANIKA VLADA FUDBALOM: Vlasnik Olimpijakosa objavio da boluje od Koronavirusa, meč crveno-belih u LE pod upitnikom!

Objavljeno: 10.03.20 u 13:08

Vlasnik dva fudbalska kluba objavio je na Instagramu da je oboleo od Koronavirusa, odnosno da je njegov test na virus pozitivan.

Reč je o vlasniku Olimpijakosa i Notingem Foresta Vangelisu Marinakisu, on je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio ovu vest.

Aktuelni virus me je ‘posetio’ i osećam obavezu da objavim ovo javnosti. Trenutno sam dobro i preduzimam sve neophodne mere uz savete lekara što preporučujem svim svojim sugrađanima koji boluju od virusa. Želim vam brzo ozdravljenje – objavio je Marinakis na Instagramu.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: UEFA suspenduje Ligu šampiona i Ligu Evrope!?

Na najvišem fudbalskom nivou ovo je prvi potvrđeni slučaj bolesti od ‘Kovid 19’ virusa. Podsetimo, Olimpijakos igra u Osmini finala Lige Evrope protiv Vulverhemtona.

Susret bi trebalo biti odigran u četvrtak u Atini pred praznim tribinama od 21 sat. Nakon objave Vangelisa Marinakisa postavlja se pitanje hoće li meč biti odigran.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#Marinakis #HealthStatement #Message

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) on

FOTO: / Crvena zvezda Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter