0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

KUP SRBIJE: Savo promešao karte zbog povreda, šansa za mladog vezistu (SASTAVI)

Objavljeno: 10.03.20 u 17:30

Partizan od 18 časova u Humskoj dočekuje Spartak u osmini finala Kupa Srbije, a Savo Milošević je bio primoran da promeša karte.

Partizan i Spartak nisu ‘stigli’ da odigraju zimus meč osmine finala Kupa Srbije, te će kroz nešto više od dva sata odgonetnuti ko je osmi učesnik četvrtfinala. To su već Crvena zvezda, Mladost Lučani, Vojvodina, Radnički Niš, Čukarički, Inđija i Radnik iz Surdulice.

Savo Milošević je danas bio suočen sa velikim problemima oko povređenih igrača, te je za meč sa Spartakom morao pomalo da promeša karte. Na golu će umesto Vladimira Stojkovića biti Nemanja Stevanović koji je bio sjajan na pripremama. Nemanja Miletić zauzeće mesto desnog beka, dok će levo umesto Slobodana Uroševića delovati Rajko Brežančić. Centralni deo odbrane činiće Strahinja Pavlović i novajlija Uroš Vitas.

Promene će biti na sredini terena, pored standardnog Saše Zdjelara i nešto nestandardnijeg Aleksandra Šćekića, plejmejkera će igrati mladi Lazar Pavlović. Partizan zbog povreda na toj poziciji ne može da računa na Sejdubu Sumu i Bibrasa Natha. Po bokovima će delovati Lazar Marković i Takuma Asano, dok će ozleđenog Umara Sadika u napadu zameniti Bojan Matić.

Evo sastava Partizana i Spartaka:

PARTIZAN: Stevanović – Miletić, S. Pavlović, Vitas, Brežančić – Zdjelar, Šćekić, L. Pavlović, Asano, Marković – Matić.
SPARTAK: Dokić – Vidaković, Ivančević, Milanović, Baić – Milutinović, Leal, Vidović, Milić, Vujanović – Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter