0
Fudbal

FOTO: Printscreen

DNEVNIK IZ PARAGVAJSKOG ZATVORA: Ronaldinjo odbija hranu, šeta sa bratom i narko dilerima! (FOTO)

Objavljeno: 10.03.20 u 18:03

Živa legenda svetskog fudbala Ronaldinjo Gaučo nalazi se u Paragvaju u zatvoru, a očekuje se da uskoro napusti kazneno popravnu ustanovu i brani se sa slobode.

Ronaldinjo je uhapšen kada je sa lažnim pasošem u društvu brata sleteo u Paragvaj gde je trebalo da bude zaštitno lice jedne firme. Pored njega uhapšene su još Dalia Lopez koja je angažovala Ronaldinja kao zaštitno lice njenog preduzeća. Njoj se sada na teret stavlja utaja poreza, a optužena je i da je ona napravila lažna dokumenta Ronaldinju i njegovom bratu Robertu Asisu de Moreiri.

Danas se pojavila nova slika iz zatvora u Paragvaju na kojoj se vidi Ronaldinjo. Po vestima koje stižu iz Južne Amerike Ronaldinjo i njegov brat imaju posebnu ćeliju sa kupatilom, advokat im donosi hranu, pošto su odbili zatvorsku. Često izlaze u dvorište u šetnje gde se nalaze uglavnom policajci uhapšeni zbog korupcije i narko dileri. Ubice i silovatelji su u drugom bloku zatvora.

Ronaldinju i njegovom bratu preti šest meseci zatvora, mada po nekim informacijama oni bi mogli da dobiju uslovnu kaznu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter