0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZAMENA ZA KOKOVIĆA: Poznato je ko će voditi „zmajeve“ u narednom periodu

Objavljeno: 09.03.20 u 17:22

Kako je HotSport sinoć eksklusivno najavio, Fudbalski klub Voždovac danas je prekinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom Radetom Kokovićem.

Nakon lošeg starta u prolećnom delu šampionata i niza od pet poraza fudbalera Voždovca, ceh je platio talentovani stručnjak Rade Koković, koji se sporazumno rastao sa klubom iz Zaplanjske.

Zmajevi nemaju mnogo prostora za manevar, a do dolaska novog trenera, čije ime bi prema rečima generalnog direktora Miloša Markovića trebalo uskoro da bude potnato, ovu funkciju će obavljati sportski direktor Jovan Damjanović i trener omladinaca Marko Savić. Njih dvojica neće imati nimalo lak zadatak da ekipu pripreme za utakmicu s Partizanom, koja je na programu narednog vikenda na krovu tržnog centra.

Posle jučerašnjeg poraza od Inđije i 25 odigranih kola, Voždovac se nalazi na ivici plej-ofa s 35 bodova, samo jednim više od lučanskle Mladosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter