0
Evropske lige

RADIKALAN POTEZ: Inter predao evropski meč – juniori ne igraju LŠ, duel LE „pod znakom pitanja“

Objavljeno: 09.03.20 u 22:31

Čelnici milanskog tima bili su primorani da ovako reaguju.

Fudbalski klub Inter odlučio je da povuče svoj juniorski tim iz prvog duela osmine finala Lige šampiona, a kako navode tamošnji mediji postoji mogućnost da slična sudbina zadesi i seniore, koji bi trebalo da igraju meč osmine finala Lige Evrope protiv Hetafea, kao domaćini u četvrtak.

Prema rasporedu juniorske Lige šampiona, ekipa Intera je trebalo da u sredu u Firenci dočeka Ren u sklopu osmine finala, ali do te utakmice neće doći. Iz Intera su se oglasili zvaničnim saopštenjem u kojem stoji da je zdravlje igrača na prvom mestu kao i da su svesni da će utakmica biti registrovana službenim rezultatom 0:3 za goste.

– Naš mladi tim neće igrati protiv Rena. Zdravlje igrača smo uvek stavljali ispred svega, pa smo doneli odluku kako bismo zaštitili svoje igrače i sve zaposlene. Svesni smo važnosti utakmice, kao i činjenicu da ćemo je izgubiti službenim rezultatom, ali navedeni razlozi se ne mogu zanemariti – stoji u saopštenju, ali se ne navodi da li će ovaj tim igrati revanš.

Glasine su da će i seniori Intera istupiti iz Lige Evrope, što još uvek nije potvrđeno, a ta utakmica na programu je u četvrtak od 21 sat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter