0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

POZDRAV NEVIDLJIVIM NAVIJAČIMA: Kristijano Ronaldo je ovim gestom izazvao brojne komentare (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.20 u 16:51

Fudbaleri Juventusa savladali su u velikom derbiju Serije A ekipu Intera s 2:0, golovima Arona Remzija i Paola Dibale i tako ponovo preuzeli lidersku poziciju italijanskog prvenstva.

Prva zvezda ove ekipe, Portugalac Kristijano Ronaldo, nije zatresao mrežu sinoć, ali je zabeležio asistenciju kod prvog gola „stare dame“. Međutim, od svega što je uradio na Portugalac na terenu veću pažnju privukao je njegov dolazak na stadion.

Čelnici Serije A zatvorili su ovu utakmicu za navijače zbog opšte panike koja vlada u Italiji izazvane koronavirusom, a to nije zasmetalo Portugalcu da ih pozdravi, i pored toga što su tribine bile prazne. Naime, na društvenim mrežama postao je hit snimak Ronaldovog izlaska iz autobusa, a kako je to izgledalo možete videti.:

Sinoćna utakmica bila je jubilarna za jednog od najboljih igrača današnjice, jer je Ronaldo u 18. profesionalnoj sezoni, na utakmici protiv Intera upisao hiljaditi nastup.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter