0
Fudbal

fudbaler reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2020 godine protiv Ukrajine na stadionu Rajka Mitica, Beograd 17.11.2019. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Ukrajine, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2020

OVO SE ČEKALO: Evo kako izgleda novi domaći dres Srbije (FOTO)

Objavljeno: 09.03.20 u 16:06

Pred fudbalskom reprezentcijom Srbije je utakmica polufinala baraža za plasman na Evropsko prvenstvo sa Norveškom, koja je na programu 26. marta i koja će biti dobra prilika za premijeru novih dresova.

Nedavno se u javnosti pojavio dizajn novog gostujućeg dresa koji će „Kolarov i drugovi“ nositi u Oslu, a sada je svetlost dana ugledala i domaća garnitura. Ukoliko „orlovi“ uspešno preskoče prvu prepreku, u finalu u Beogradu će dočekati Škotsku ili Izrael u novoj opremu, koju je takođe kreirala Puma. Novi dres se na prvi pogleda ne razlikuje previše od prethodnog, a novitet su utisnuta četiri ocila, koja se nalaze po čitvaoj površini dresa.

Kako izgleda novi dres možete videti ovde:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evo ga! Novi dres naše reprezentacije! Kako vam se čini? #Serbia #Srbija #Dres

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Iz Fudbalskog saveza Srbije nisu još zvanično potvrdili ovu informaciju, a nešto prve crvenog, svetlost dana ugledao je beli dres koji će premijerno biti predstavljen u Oslu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter